top of page

PAHE CATERINGIN palvelukokonaisuuden ydinkohdat ovat 

catering-palvelut
food styling 
konsultointi ja koulutus

Catering-palvelu: kauniita, värikkäitä, herkullisen näköisiäcocktailpaloja aseteltuna tarkkaan järjestykseen..

CATERING-

PALVELUT 

Toteutamme kaikenlaisia ja kaiken kokoisia catering-tilaisuuksia rennoista valmistujaisista noutopöytineen tyylikkäisiin cocktail-tilaisuuksiin ja yrityksien kokoustarjoiluihin ja arvokkaisiin asiakastilaisuuksiin tai tunnelmallisiin fine dining -yksityisillallisiin. Olkoon juhlat, teema ja menun tyyli minkälainen tahansa me toteutamme ruokapalvelut tyylikkäästi ja laadukkaasti. Kokemusta meiltä löytyy niin Hesperianpuiston 10-tuhatpäisen ulkoilmajuhlan bufee-tarjoilun hoitamisesta kuin luksustason fine dining -illallisen loihtimisesta privaatisti Levillä.  

 

Upea ja ikimuistoinen juhlatilaisuus syntyy uniikeista makuelämyksistä ja ammattitaitoisesta otteesta. Meille tärkeintä on, että ruoka on herkullista ja elämys niin makunystyröille kuin silmille. Juhlapalvelun ydin on huoliteltu ja yksityiskohdat huomioiva kokonaisuus, uniikit makuelämykset ja ammattitaitoinen ote.  Ammattitaitoinen tiimimme takaa myös sen, että huippulaatu toteutuu kustannustehokkaasti ja siten järkihintaan.  

Food styling: kokonaisena paahdettu sorsa, joka on aseteltu näyttävän kuusipedin päälle.

FOOD

STYLING 

Omaamme vankan tietotaidon erilaisista raaka-aineista ja ruokatuotteista sekä eri maiden keittiöistä.

 

Me olemme tehneet ruokastailauksia ja ruokateemojen suunnittelua mm. Suomen suurimmille elintarvikeyrityksille. Olemme olleet stailaamassa ja tekemässä annoksia lukuisiin ruokakuvauksiin kohteena mm. ruokalehdet, keittokirjat, ravintoloiden ja erilaisten yritysten ja tapahtumien annos- ja promootiokuvat nettisivuille, esitteisiin ja mainoksiin. Meiltä löytyy ammattitaitoista ja innovatiivista näkemystä laajalla skaalalla niin viimeisen päälle kauniiden ja pikkutarkkojen fine dining -annosten kuin vaikkapa rentoutta ja helppoutta edustavan street food -tyylisen ruuan visualisointiin. 

 

Jos siis tarvitset apua ruokastailauksessa, annosten visuaalisuuden suunnittelussa, näyttävien annosten tekemisessä, ruokaan liittyvässä suunnittelussa yleensäkin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. 

Konsultointi- ja koulutuspalvelut: Alppilan Safkan mustaherukka-orvokki-hillopurkki ja juusto, jonka päällä on hilloa.

KONSULTOINTI​

JA

KOULUTUS 

Meillä on vahva kokemus elintarvikkeiden tuotesuunnittelusta ja reseptiikan teosta niin ravintoloille, elintarviketeollisuudelle kuin suurelle yleisolle keittokirjoihinkin. Kaikkea tätä tukee laaja raaka-aineosaamisemme sekä monipuolinen tietämyksemme eri ruokakulttuureista ja ruokateemoista.

 

Jos siis tarvitset asiantuntijuutta esim. tehdasvalmisteisen private label -tuotteen reseptiikan tekoon, me voimme auttaa sinua. 

Järjestämme myös erilaisia ruoanlaittoon liittyviä kursseja. Koulutuksia voidaan toteuttaa yksityishenkilöille ja yritystapahtumina, yksityiskodeissa, asiakasyrityksen tiloissa tai erikseen vuokrattavassa tilassa. Kurssit voivat olla täyttä asiaa, tai ne voivat olla enemmänkin hauskoja illallisia ruuanlaittoon osallistavalla ohjelmalla. Tässä erinomainen vaihtoehto esim. henkilökunnan virkistyspäivän ohjelmistoon. 

Millä muulla tavalla voisimme auttaa?

Ota yhteyttä

On avuntarpeesi kohteena sitten korkean tason yksityisillalliset, perhejuhlien pitopalvelut, festaritason catering-järjestelyt, yrityksen tuotteiden saattaminen houkuttelevaan ja uskottavaan muotoon markkinointia varten, haluaisit asiantuntijan kehittämään ruokaideasi reseptiikkaa, tai tarvitset ammattilaisen apua johonkin muuhun ruokaan liittyvään asiaan, me voimme olla kumppanisi. Suunnitellaan yhdessä asiaasi eteenpäin ja toteutetaan mieleenpainuvia elämyksiä. 

bottom of page