top of page

Pasi ja Heikki = myös

Ruokaa kotiovelle

Viisi erilaista ruokaa lautasilla. Annoksissa lihamureketta ja perunoita, kanaa ja riisiä, kalapihviä ja perunamuusia, kiusausta ja salaattia.

Koronaepidemian mullistaessa ihmisten elämän vuoden 2020 alussa, päätimme käyttää ammattitaitoamme helpottamaan ihmisten eristäytymisen aiheuttamaa kriisiä. Valjastimme tuotekehityskeittiömme Helsingin Alppilassa ruoan valmistukseen ja kotiinkuljetukseen. Syntyi Ruokaa kotiovelle -palvelu, jonka kautta kuka tahansa voi tilata huippukokkien valmistamaa herkullista ruokaa isoissa satseissa, joista riittää useammalle syöjälle ja useampaan syöntikertaan. Pääruokien lisäksi tilata voi myös mm. raikkaita salaatteja, keittoja ja välipalana maistuvia piiraita. 

 

Ruokaa kotiovelle -toiminnan matkan varrelle on kuulunut myös ruokatuotteen tuotekehitys, ja näin ovat syntyneet myös Alppilan Safka -tuotteet. Ne ovat pienissä erissä käsityönä valmistettuja laadukkaita elintarvikkeita mm. hilloja, sinappeja ja marmeladeja. Alppilan Safka -tuotteita voi tilata samasta nettikaupasta kuin Ruokaa kotiovelle -ruokiakin. 

Ruokaa kotiovelle -palvelu ja Alppilan Safka -tuotteet ovat toistaiseksi tauolla.

bottom of page